Графік роботи:

Пн-Пт: 10:00–18:00

0
Мій кошик
Каталог
Укр
Бажання
Додайте товари до списку бажань

Дитячий магазин ZABAVKA

ZABAVKA – територія сучасного батьківства.

Іноді дітям хочеться віддати все найкраще, а іноді поодинці закритися у ванній. Показати їм увесь світ і сподіватися, що під час перельоту вони мирно спатимуть. Спостерігати, як дитина розносить дитячий відділ у магазині, і вдавати, що ви не разом. З'їсти останню цукерку малюка та разом шукати, куди вона зникла. Купити іграшку, якою хочеться пограти самим, навіть якщо дитину вона не зацікавила. Обіцяти приховану іграшку за постояти на місці для фотографії.

Безумовно любити, втомлюватись, відпочивати, пізнавати нове. Бути справжнім із ZABAVKA.

Ми представляємо тільки ті іграшки та бренди, які розкриватимуть характер та розвиватимуть здібності дітей. Вчити їх бути відкритими, вміти доносити свою ідею світу. Виявляти креативність, допитливість та комунікабельність.

Підписуйся на наш Інстаграм, в якому ми не радимо правильно виховувати дитину, а просто живемо класне життя: www.instagram.com/zabavka.ua/ 

Наша компанія є ексклюзивним дистриб'ютором брендів BRIO та Lilliputiens в Україні. Якщо у Вас є магазин або центр, що відповідає нашим цінностям - пишіть по співпраці на info@zabavka.ua 

Відвідуючи виставки іграшок по всьому світу, ми не тільки дізнаємося про новинки індустрії, але й особисто їх тестуємо. Тільки після перевірки на якість та функціональність, іграшка потрапляє на полиці нашого інтернет-магазину дитячих іграшок та товарів для дітей. Будучи офіційними дилерами таких дитячих брендів як: BRIO, Lilliputiens, Janod, Sophie La Girafe, Bruder, Klein, Beaba, Haba, Battat, Childhome, 4M, RedCastle, Baby Art, Zazu, Moonie, Miniland, Quercetti, Fat Brain Toys, ми гарантуємо найнижчі ціни по Україні та додаємо сертифікати якості до кожної позиції. Тепер купити якісні іграшки легко, перебуваючи у будь-якому місті України: Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Львів тощо. Просто заходьте у наш інтернет-магазин ZABAVKA.UA (Забавка) та оформлюйте замовлення.

Вгору

Ми дбаємо про вашу конфіденційність

Цей веб-сайт використовує файли cookie для маркетингу та статистичних цілей, а також для безпечної та оптимальної роботи сайту. Ви можете змінити це в налаштуваннях вашого браузера. Натисніть кнопку «Погодитися», щоб дати згоду на використання файлів cookie. Детальніше можна ознайомитися на сторінці Угода користувача.